Je bekijkt nu NK stijl taekwondo

NK stijl taekwondo

NK 2016

Zondag 4 december streden ruim 260 taekwondoka’s voor de titel in Oss. Een 5 koppige jury van Taekwondo Bond Nederland beoordeelt de deelnemers op verschillende punten (vallend onder presentatie en techniek). De Alphense Sam van der Maden kwam uit in de B klasse 15-17 jaar en scoorde de meeste punten met haar stijlvormen (schijngevechten). Taekwondoschool Marcel van der Poel   is een Nederlands kampioen rijker!

In de C klasse 9-11 jaar deed Danique Liefhebber  haar best om hoge punten te pakken. In de halve finale waren de zenuwen haar helaas iets te veel. Maar met de ervaring van dit toernooi kan zij op de taekwondoschool weer aan de slag. 

Amy Mink deed voor het eerst mee aan een stijl toernooi (B klasse 12-14 jaar). Zij stond meteen in een grote poule van maar liefst 30 deelnemers. In de 1e ronde waren haar punten voldoende om door te gaan naar de halve finale. In deze halve finale liet zij weer een aantal deelnemers achter zich, maar net niet genoeg om de finale te halen. Goed gedaan allemaal. Taekwondoschool Marcel van der Poel is weer trots!

NK 2016 B

Geef een reactie