Uitslagen NK

Op het NK sparren 16 januari in Dordrecht hebben Taekwondoka's van Taekwondoschool Marcel Van der Poel goed gepresteerd.

Met drie maal zilver en drie maal brons keerden ze weer naar huis, jammer genoeg zonder goud.

Giovanni Treur in de min 36 kg verloor op 1 punt de strijd om een Finale plaats en ging met brons naar huis,dat overkwam ook Boris van der Meer die de voorronde nog overtuigend won maar verloor in de halve finale met 1 punt verschil van de Nederlands kampioen. Monique Ubbink behaalde een derde plek. Fleur Wegewijs stond door gebrek aan tegenstand gelijk in de finale en jammer genoeg verloor zij die met 1 punt verschil, wel zilver voor Fleur.

Michiel Hoogenboom won in de klasse min 78 kg junioren zilver. Bij de senioren min 87 kg won Rob van der Ploeg overtuigend de halve finale na een grote voorsprong op punten en daarna een hoofdtreffer staakte de scheidsrechter de wedstrijd en plaatste  Rob zich voor de finale waar hij stuitte op Michael Oogink lid van het Nationaal team die ondanks goede tegenstand een maat te groot was voor Rob die dus genoegen moest nemen met zilver .

Ondanks goede partijen vielen Mike de Wit, Roxanna Leadbeater en Jill Opdam buiten de prijzen.

Geef een reactie