Je bekijkt nu Maar liefs 11 maal Goud op District kampioenschappen voor Taekwondoschool.

Maar liefs 11 maal Goud op District kampioenschappen voor Taekwondoschool.

foto2

Tijdens de District kampioenschappen afgelopen zaterdag te Hoorn hebben leerlingen van Taekwondoschool Marcel van der Poel zijn goede prestaties neergezet. Maar liefs 11 maal Goud 2 maal zilver en 3 maal brons werd er behaald.

Goud was er voor Nilla Brostrom, Jade Weidum, Finn Vogelenzang, Yasmina Benalioui, Kimberly en Delano de Waal, Michael Tull, Dwayne van Gils, Renske Hogeboom, Menno Vonk en Floor van der Maden.

Zilver voor Demi Osseforth en Hellen van der Poel.

Brons was er voor Kylian Tu, Dane Hogeboom en Nirvan Schuuring.

Ties Hoogenboom viel ondanks de winst in de eerste partij evenals Lars Hogeboom , Dion Weidum, Badr Chelah en debutant Maureen Stockman die nipt verloor van de uiteindelijke winnaar in haar poule, buiten de prijzen.

jill stijlteam

Hetzelfde weekend werd er in het Topsportcentrum te Rotterdam het NK Stijl gehouden waarbij Zilver werd behaald door Simone van der Zeeuw, Jill Opdam werd in een zeer sterk bezette poule vijfde ook een zeer goede prestatie gezien het deelnemersveld.

Het was weer een succesvol weekend voor de school Bill/Rob/Martin/Mike/Anton en Patricia bedankt voor Coachen en Assisteren en alle Ouders en Familie bedankt voor de aanwezigheid

Geef een reactie