Kawarmala Jeugdtoernooi

Active Image

Maar liefst 3 partijen wist de Ter Aarse Giovanni Treur in Best overtuigend op zijn naam te zetten en daarmee was hij de beste in zijn gewichtsklasse en mocht hij de grootste beker mee naar huis nemen.

Met zes deelnemers vertrok Taekwondoschool Marcel van der Poel richting Best om mee te doen aan het Kawarmala Jeugdtoernooi.

Naast Treur die al zijn partijen won, was ook Michiel Hoogenboom in de halve finale nog de sterkste, maar moest in de finalepartij opgeven  in verband met een blessure. Toch was de tweede plaats nog voor hem. Een derde plaats was weggelegd voor Davey de Groot die in een voorrond een 5-1 achterstand wist weg te werken en zelfs om te zetten tot een 6-5 voorsprong. Het leek alsof hij hierdoor zo veel had moeten geven dat de halve finale voor hem te zwaar was en hij die verliezend af moest sluiten. Ook Dylan Treur was na winst in de voorronde in de halve finale minder gelukkig en zijn meerdere erkennen in de tegenstander, waardoor hij de finale moest missen. De laatste derde prijs was voor Hellen van der Poel, zij moest een verlies incasseren in de voorronde tegen het meisje wat uiteindelijk de sterkste van de hele poule bleek te zijn en welke met de overwinning huiswaarts keerde.

Michael Hoogenboom had zijn dag niet en kon helaas geen overwinning op zijn naam schrijven waardoor hij ook buiten de prijzen bleef.

Geef een reactie